LeoStrap Madrid

A LeoStrap Madrid képernyővédő fólia garantálja, hogy Apple Watchod karcmentes maradjon. A hydrogel technológiának köszönhetően a képernyő lekerekített széleit is befedi ujjlenyomat mentes felületet biztosítva.

Válaszd hozzá a LeoStrap Texas védőtokot is a tökéletes védelem érdekében.

3 490 Ft

  • 38 mm
  • 40 mm
  • 42 mm
  • 44 mm
Törlés

Határtalan Kompatibilitás

A LeoStrap óraszíjak minden eddig gyártott Apple Watch-al kompatibilisek. Apple Watch Series 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1

LeoStrap Garancia

30 napon belül bármilyen probléma esetén szívesen cseréljük vagy visszavásároljuk a termékedet!

Biztonságos Online Vásárlás

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudd az adataid. 

Védelem felsőfokon

Kialakításának köszönhetően nem csak megvédi Apple Watchod a karcoktól, és törésektől, hanem önmagát is gyógyítja. Az apróbb karcok 24 óra után eltünnek. 

Tökéletes illeszkedés

A fólia tökéletesen illeszkedik Apple Watchod képernyőjére, a lekerekített széleket is maximálisan védi.

Minden hátrány nélkül

A fólia felhelyezése után is ugyanúgy tudod használni kedvenc órád, mint előtte. Nem sötétíti el a képernyőt, továbbra is intenzíven érzékeli az érintésed. További ujjlenyomat taszító réteggel is elláttuk, így még jobb élmény lesz használni Apple Watchod.

Hol használhatod?

Mindennapokon

A mindennapi rohanásban azt se tudod mit kell még elintézned? Nézd meg az órádon, melyet kényelmesen viselsz LeoStrap szíjainknak köszönhetően.

Eseményeken

Nem akarsz lemondani Apple Watchodról exkluzív eseményeken sem? LeoStrap szíjaink elegáns kiegészítőként támogatják a részvételed.

Munkában

Jó benyomást szeretnél tenni üzleti partnereidre? LeoStrap szíjaink segítenek a stílusod megőrzésében, hogy a siker garantált legyen.

Még több védelmet szeretnél?

LeoStrap Texas

A LeoStrap Texas védőtok garantálja, hogy Apple Watchod még a legszélsőségesebb esetben is biztonságban legyen. TPU szilikonból készül többféle színben, így elegáns kiegészítőként biztosítja a rugalmas védelmet.

Gyakran Ismételt Kérdések

Attól függ, hogy milyen fémre vagy allergiás. Szíjaink rozsdamentes acélból készülnek, amely nikkelt és krómot tartalmaz.

Ha az említett anyagoktól szenvedsz, akkor se csüggedj, fedezd fel további kollekcióinkat. 

Szíj hosszúságban csak egy méret van, ha kisebb a csuklód, akkor könnyen tudod mértezni, melyről bővebben itt olvashatsz. 

A szíj szélessége az Apple Watchodtól függ, amely 38-40 mm vagy 42-44 mm széles.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

A rendeléssel kapcsolatos kérdéseket itt találod